Encara que enguany no han celebrat una altra presentació, la Falla Carraixet va celebrar el passat dissabte, 29 de gener, un sopar per a commemorar l’exaltació de les seues falleres majors i presidents d’aquest exercici faller. Així s’ha publicat en les Xarxes Socials municipals oficials. Cal recordar que els màxims representants d’aquesta comissió haurien d’haver celebrat el seu regnat en l’any 2020, però la pandèmia provocada a causa de la Covid-19 ho va impedir.

Aquest sopar es va realitzar en companyia de la comissió fallera. Els màxims representants són: la Fallera Major Infantil, Erika Poveda i Domínguez, el president Infantil, Álvaro Pons i Amposta, la Fallera Major, Júlia Garrido i Montagut, i el President de la Falla Carraixet, Valeriano Moreno i López.

Valeriano Moreno i López fa uns 30 anys que és faller de la Falla Carraixet, formant part d’aquesta comissió des del primer any que va fundar-se.
El mes d’abril de 2018 es va estrenar com a President de la comissió. Ell era el Vicepresident amb l’anterior President, José María Ros i Ros, i al deixar-se aquest la presidència tots els directius van optar per continuar preparant la festa i fer un pas endavant. Va ser així com Valeriano va decidir presentar la seua candidatura com a President.

Julia Garrido i Montagut és fallera de la Falla Carraixet de naixement. Per tant, fa uns 25 anys que forma part d’aquesta família.

Aquesta jove va ser Fallera Major Infantil d’aquesta comissió dos anys consecutius, en 2008 i 2009.

Cal recordar que, a diferència de la resta, Júlia hi ha sigut primer Fallera Major de tota Bétera que de la seua comissió.

Álvaro Amposta i Pons fa uns 9 anys que és faller de la Falla Carraixet i part de la seua família forma part d’aquesta comissió.

Érika Poveda i Domínguez fa uns tretze anys que pertany a la comissió del Carraixet. Abans de nàixer ja era fallera. Cal recordar que el seu iaio matern va ser uns dels fundadors de la falla i tota la seua família pertany a la comissió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia