L’Ateneu de Bétera ha preparat diverses activitats per al mes de febrer. En aquest sentit, aquest pròxim cap de setmana hi haurà una sessió matinal a les seues instal·lacions (Plaça del Mercat, 5). Es tracta de la presentació del llibre de Carles Castillo, amb el nom de “Castilladas (flexiones y reflexiones)”. Aquesta citada presentació serà el pròxim diumenge, 06 de febrer, a les 12.00 hores.
Vinculat al món de la interpretació des de finals dels anys 70 del segle passat, Castillo compta amb una carrera actoral i professional que abasta la ràdio, el món del mimo, la música, el teatre, el cinema, la televisió, l’escriptura…, donant impuls a un model de treball molt personal i molt identificatiu que revela les seues inquietuds artístiques. Castilladas recull a les seues línies gran part de tota aquesta essència. 
Actor, improvisador i “mimo”, és un dels components de la companyia IMPREBÍS, pioners a Espanya de la Improvisació, amb més de 3.000 representacions i més d’un milió d’espectadors. Té diversos llibres editats sobre Improvisació i “mimo”.
Ha treballat internacionalment a Itàlia, França, Eslovàquia, Viena, Bratislava, Colòmbia, l’Argentina, Guatemala, El Salvador, Cuba, Bolívia, Veneçuela, el Perú Guinea Equatorial i Paraguai, entre altres països.

 

Segons l’actor, el seu nou treball literari és un repàs de la seua vida i una visió de com veu la vida en general. També és una manera d’explicar les seues reflexions com a actor i les seues vivències dins i fora del teatre. No és un llibre d’autoajuda, deixa caure parts íntimes i importants al lector buscant una complicitat però no per ajudar-lo. Al llibre hi ha poemes, breus textos sobre obres que vaig escriure o vaig fer, repàs de fets passats… tot sota una mirada d’humor i complicitat. Jo done moltes voltes a les coses i la meua ment és un formiguer d’idees”, confessa l’actor.

Altres activitats

D’altra banda, l’Ateneu de Bétera ha preparat per al pròxim cap de setmana Curtmetratges dels Premis VOC, Mostra d’Audiovisual en Català (dissabte 12 de febrer) i una Passejada per la Calderona (diumenge 13 de febrer). La passejada serà a Olocau (pel barranc del Frare, collaret de Sentig, camí de l’Olla, el Canyarisso, font de BELATA, pujada al castell de Real (Opcional) i tornada a Olocau pel PR-CV8.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia