Com ja hem comentat en altres publicacions, Bétera va acollir ahir dijous, 03 de febrer, l’eixida de la segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana-Gran Premi Banc Sabadell.

Aquesta Etapa Bétera-Torrent va transcorrer pel terme de Bétera, on els equips participants van recorrer 4 quilòmetres pel nucli urbà.

Amb aquest circuit urbà, les veïnes i veïns de Bétera van tindre l’oportunitat en primera persona de viure aquesta Volta. L’eixida dels vehicles de la Guàrdia Civil, entre altres, començava al voltant de 12.45 hores des de l’Albereda de Bétera (Avinguda Escultor Ramón Inglés) i quasi a les 13.00 hores els ciutadans podien veure desfilar a figures rellevants com Alejandro Valderde o Enric Mas del Movistar Team.

Així, alumnes del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas, acompanyats de professorat, es van acostar fins l’Albereda per a animar als ciclistes.

A continuació, adjuntem unes imatges enviades pel grup docent del citat centre educatiu.

Així mateix, l’alumnat del Col·legi Nuestra Señora del Carmen també va eixir a les portes del centre en l’Avinguda País Valencià i va  col·locar un cartell animant als esportistes. A continuació, compartim unes imatges publicades a l’Instagram del citat centre:

Després d’aquesta jornada, la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana tornarà a passar pel municipi de Bétera aquest pròxim diumenge, 06 de febrer.

Segons s’ha publicat al ban municipal oficial, a partir de les 11.20 hores les dones participaran en la 4a edició de la Volta Comunitat Valenciana i recorreran l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades per a passar per la Meta Volant, instal·lada a la localitat.

A la vesprada serà ja el torn dels equips masculins, els quals a partir de les 16.40 hores recorreran el mateix tram que els equips femenins en la cinquena etapa de la Volta Ciclista CV.

Des del consistori també s’anima a la població a eixir a animar a tots els ciclistes participants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia