Turisme ha llançat, a través de la Xarxa de Centres de Turisme CdT, un programa de formació especial per a la qualificació professional i la dignificació de l’ús del personal de pisos en allotjaments turístics, amb especial atenció al col·lectiu de “Kellys”.

Es tracta d’un cicle de cursos que tindrà lloc al llarg del primer semestre de 2022, orientats a la millora dels coneixements informàtics, habilitats, seguretat i salut. Són totalment gratuïts, en format en línia i presencial, i impulsats per la Xarxa CdT.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha volgut destacar que “aquest programa dona continuïtat al treball realitzat durant els últims anys, on s’ha reforçat la formació específica dirigida a aquest col·lectiu”.
“El programa d’enguany -ha continuat Colomer-, es caracteritza per oferir formació de qualitat, aportant valor al capital humà que realitza aquestes funcions i poder així, ajudar-los a donar visibilitat al seu treball diari, clau en l’organització de l’allotjament turístic, així com en la fidelització i satisfacció final de cadascun dels nostres visitants”.

L’objectiu és fomentar la qualificació professional amb sessions formatives variades i ajustades a les necessitats i demandes del personal de pisos. El titular de Turisme ha assenyalat que “en 2021, van ser una gran quantitat de persones les que van accedir a aquesta formació, amb alts índexs de satisfacció i que van veure millorar la seua carrera professional”.

En aquesta línia, Francesc Colomer ha assenyalat que “des de Turisme iniciem una clara aposta per impulsar la formació dirigida a aquest col·lectiu, reforçant-la any rere any a demanda del sector”. La finalitat és “reciclar-nos i reinventar-nos a perpetuïtat dins d’un sector clau en la nostra economia”, ha afegit.

Aquest programa de formació específic per al personal de pisos en allotjaments turístics, contempla cursos en format en línia i presencial. Respecte a la formació a distància, els cursos d’aquesta edició són: “El valor de ser governanta”, que s’impartirà del 28 de febrer al 2 de març; “Lideratge femení en l’empresa turística”, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de març, coincidint amb el dia de la dona treballadora; “Ofimàtica per a governantes: fulls de càlcul”, que s’impartirà del 14 al 24 de març.

També, s’ofereix el curs de “Ofimàtica per a governantes: presentacions”, que se celebrarà del 28 març al 7 abril; “Ofimàtica per a governantes: textos”, impartit del 16 a 19 de maig i el curs de “Personal de Neteja de Pisos”, que tindrà lloc del 27 d’abril a l’1 de juny.

Entre els cursos presencials, destaca el “Curs d’excel·lència. Cambreres de pis”, de 70 hores i que s’impartirà en el CdT de València, del 21 de febrer a l’11 de març.

Per part seua, el CdT de Gandia acollirà el curs de “Programació *neurolingüística per a governantes i cambreres de pis”, els pròxims dies 8 i 9 de febrer i la formació orientada a “L’excel·lència en el servei: departament de pisos”, que tindrà lloc els dies 22 i 23 març.

A més, cal recordar que aquest 2022 Turisme Comunitat Valenciana també oferirà formació de caràcter universitari dirigida al personal de pisos d’hotels, a través de cursos organitzats per la Universitat d’Alacant i la Politècnica de València, que s’impartiran a Benidorm i Gandia, i les novetats de la qual s’anunciaran durant els pròxims mesos.

Més informació i detalls: consultar ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia