El passat dijous a la vesprada, es va produir un incendi forestal al terme municipal de Serra, provocat per una furgoneta en flames a la carretera CV-310, (Serra- Torres Torres) poc abans del port de l’Oronet.

Els efectius d’extinció van estar treballant durant unes hores en aquest incendi forestal.

273158418_1826648707524512_3843161298111715859_nL’incendi va començar poc després de les 17.00 hores, treballant-se en un primer moment a la zona amb medis terrestres. Als treballs d’extinció van participar els voluntaris de Protecció Civil Serra i Grup d’Intervenció, Policia Local i Guardia Civil al costat dels bombers forestals, dos dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València, un coordinador forestal, tres autobombes, dos brigades de la Diputació de València, una unitat de prevenció d’Incendis Forestals a més de l’avió de càrrega en terra, el qual es va retirar en fer-se de nit.
Fins al lloc de l’incendi també va acudir l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

Per sort, els treballs van anar evolucionant de manera favorable i els mitjans d’extinció van aconseguir estabilitzar el foc en unes hores evolucionant, com ja hem mencionat, dins de les línies de control segons les previsions i labors de control.

Finalment, en arribar la nit, es va aconseguir controlar l’incendi. Entre 4 i 5 hectàrees de matolls i pinar es van cremar, segons les primeres estimacions d’un foc que no ha afectat cap vivenda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia