(EFE) La Generalitat Valenciana pagarà a les farmàcies de la Comunitat Valenciana 3,75 euros per cada test d’antígens positiu que comuniquen a les autoritats sanitàries, segons l’acord que van aconseguir aquest dimecres la Conselleria de Sanitat i els col·legis farmacèutics de Castelló, València i Alacant.

Fonts de la Conselleria han confirmat que aquest import ha sigut acordat entre les parts com a compensació per la gestió de registre i el temps emprat en la realització d’aquests test per a detectar el coronavirus.

L’acord contempla el pagament a les farmàcies dels 3,75 euros per test que done resultat positiu, però no els que donen negatiu.

Les farmàcies de la Comunitat van començar el passat 14 de gener a realitzar test d’antígens en els seus establiments, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat, per a alleujar la labor dels professionals d’Atenció Primària i fer un millor seguiment de la pandèmia.

La col·laboració amb les oficines de farmàcia, que s’han adherit de manera voluntària al servei, se centra en poder registrar els casos positius detectats a partir dels test d’antígens realitzats de manera presencial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia