Després de l’acollida de l’eixida de la segona etapa el passat dijous, 03 de febrer, la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana ha tornat a passar pel municipi de Bétera hui diumenge, 06 de febrer. D’aquesta manera, el ciclisme ha tingut de nou una miqueta de protagonisme durant la jornada de hui a la nostra localitat.

 

Sobre les 11.20 hores, les dones han participat en la 4a edició de la Volta Comunitat Valenciana i han recorregut l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades per a passar per la Meta Volant, instal·lada a la localitat.

La ciclista italiana del Movistar, Barbara Guarischi ha sigut desqualificada després de provocar en l’esprint la caiguda del seu compatriota Chiara Consonni (Valcar), guanyadora l’any passat, en la Volta a la Comunitat Valenciana-GP Diputació de València.

Guarischi havia finalitzat en la tercera posició d’una carrera guanyada per la també italiana Marta Bastianelli (UAE), per la qual cosa la seua posició en el podi final passa a ser per a l’austríaca Kathrin Scheinberger (Ceratizit). L’espanyola Sandra Alonso (Ceratizit) ascendeix a la cinquena plaça.

L’equip de Betera.com ha estat present en la zona de la meta voltat durant el pas de les participants femenines en aquesta 4ª edició i ha realitzat les imatges adjuntes a aquesta notícia.

Així mateix, a la vesprada ha sigut el torn dels equips masculins, els quals un poc abans de les 17.00 hores han recorregut el mateix tram que els equips femenins en la cinquena etapa de la Volta Ciclista CV.

Betera.com tampoc ha volgut perdre’s el pas dels equips masculins i també ha capat algunes imatges.

A més de les diferents fotogaleries que hem oferit en aquesta notícia, demà dilluns compartirem també un vídeo amb imatges, tant del matí com de la vesprada, del pas dels equips femenins i masculins. Així mateix, us oferirem més detalls dels resultats d’aquesta etapa del diumenge de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana-Gran Premi Banc Sabadell.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia