Com ja hem comentat en publicacions anteriors durant aquests dies, ahir diumenge va passar per Bétera la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. Cal recordar que el passat dijous, el nostre municipi va ser eixida de la segona etapa. Ahir al matí va ser el torn per al pas dels equips femenins i a la vesprada per al pas dels equips masculins. Fent el mateix recorregut, els ciclistes van passar per la meta volant ubicada a l’Avinguda Alcalde Vicent Cremades.

Tal com ja vam indicar ahir, la ciclista italiana del Movistar, Barbara Guarischi va ser desqualificada després de provocar en l’esprint la caiguda de la seua compatriota Chiara Consonni (Valcar), guanyadora l’any passat en la Volta a la Comunitat Valenciana-GP Diputació de València.

Guarischi havia finalitzat en la tercera posició d’una carrera guanyada per la també italiana Marta Bastianelli (UAE), per la qual cosa la seua posició en el podi final va passar a ser per a l’austríaca Kathrin Scheinberger (Ceratizit). L’espanyola Sandra Alonso (Ceratizit) va ascendir així a la cinquena plaça.

Quant als masculins, després de la cinquena i última etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana-GP Banc Sabadell 2022, aquests van ser els resultat d’aquesta etapa de perfil pràcticament pla i 92 quilòmetres de recorregut entre les localitats de Paterna i València.

L’última victòria d’etapa se la va emportar a València el neerlandés Fabio Jakobsen (Quick Step-Alpha Vinyl), per davant de l’italià Elia Viviani (Ineos Grenadiers) i del noruec Alexander Kristoff (Intermarché-Wanty), segon i tercer respectivament.

La classificació general individual va ser per al ciclista rus Aleksandr Vlasov (Bora-Hansgrohe), amb el belga Remco Evenepoel (Quick Step-Alpha Vinyl) i l’espanyol Carlos Rodríguez (Ineos Grenadiers) completant d’aquesta manera el podi.

A continuació, oferim un vídeo amb imatges captades del matí i de la vesprada per part de l’equip de Betera.com.

Vídeo de la Volta Ciclista C.V. 2022. Diumenge 06 de febrer:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia