El departament municipal de Manteniment d’Edificis Públics de Bétera ha posat en marxa treballs de rehabilitació en el Cementeri Municipal de la localitat. La finalitat d’aquesta actuació és la de reparar les actuals cobertes dels nínxols adossats als murs perimetrals de la zona antiga.

Les edificacions on s’està actuant consisteix en uns blocs de nínxols adossats als murs perimetrals amb coberta plana. En total s’està actuant en una superfície total de 1.120 metres quadrats. Aquesta tasca ha començat amb la neteja de les terrasses per a posteriorment continuar amb la reparació de les clivelles.

Els treballs de rehabilitació que milloraran la zona antiga finalitzaran en els pròxims mesos. Aquestes obres de millora se sumen a les que s’han anat realitzant en els últims anys, entre les quals consta l’adequació del crematori, la millora dels banys, la col·locació gespa amb reg, així com la construcció d’un nou bloc de nínxols que amplien la capacitat del Cementeri.

D’altra banda, des de l’àrea municipal de Personal del consistori de Bétera s’ha contractat un oficial de Cementeri – Soterrador. Aquest nou operari exercirà les funcions pròpies d’enterraments, així com també de neteja i conservació del camp sant, obertura i tancament de les instal·lacions, jardineria i manteniment, entre altres.

Aquesta nova incorporació s’ha dut a terme per a cobrir una jubilació. La mencionada contractació permetrà que les instal·lacions estiguen en les millors condicions per a rebre a les veïnes i veïns de Bétera cada vegada que acudisquen al Cementeri municipal de la població.

La contractació es va fer efectiva aquest dilluns, 07 de febrer, després de la publicació d’un procés selectiu a través d’una borsa de treball que es va iniciar l’any passat 2021.

D’aquesta manera, des de esta mateixa setmana, el citat soterrador ja està treballant i prestant serveis funeraris al Cementeri Municipal de la localitat de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia