(EFE) La Guàrdia Civil de Trànsit va interceptar fa uns dies a un home de 77 anys que circulava amb un ciclomotor en sentit contrari per l’autovia CV-35, a l’altura de la localitat valenciana de la comarca del Camp de Túria de Llíria.

Segons han informat fonts de Trànsit, aquest incident es va produir divendres passat, 04 de febrer, al voltant de les 19.15 hores. En aquest sentit, diversos conductors van donar avís als serveis d’Emergències en creuar-se amb ell.

Quan van arribar els agents l’home es trobava parat en el voral, en sentit contrari a la marxa i desorientat, segons han apuntat les mateixes fonts.

Aquest, va ser denunciat per diverses infraccions, entre elles per mancar de segur el vehicle que conduïa.

Els agents han demanat a la Direcció General de Trànsit que aquest conductor siga sotmés a un reconeixement mèdic extraordinari que determine si està o no en condicions de continuar conduint.

Cal recordar que el debat sobre la seguretat dels majors al volant es va reobrir la setmana passada, arran de l’accident que va tindre lloc el diumenge 30 de gener en l’A-7 a l’altura de la localitat valenciana de Rotglà i Corberà, en el qual un conductor de 87 anys va circular en sentit contrari fins a col·lidir amb un altre vehicle. Aquest accident es va saldar amb cinc morts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia