A Sant Valentí regala amb el cor” aquest és l’eslògan amb el qual es va presentar aquest dimarts, 08 de febrer, la campanya de Sant Valentí organitzada pel departament municipal de Comerç de Bétera al costat de l’Associació de Comerciants de Bétera

La campanya, està enfocada principalment a aquells establiments comercials en els quals habitualment s’adquireixen detalls amb motiu d’aquesta data tan assenyalada. L’actuació de dinamització comercial, ha consistit en el lliurament en aquests establiments d’un lot de galetes decorades amb motius del Dia dels Enamorats perquè s’entreguen als clients que realitzen compres durant aquestes dates.

Després de la presentació de la campanya ha començat el repartiment entre els comerços. Amb la finalitat de donar major visibilitat als establiments participants, s’ha entregat un globus amb forma de cor perquè el col·loquen en l’aparador juntament amb el cartell de la campanya.

La finalitat de la iniciativa és incentivar les compres en comerç local de Bétera, amb campanyes sectorials com aquesta i reactivar l’economia local del nostre municipi.

Les galetes i els globus que s’han repartit estan fetes en establiments de Bétera. La cartelleria de la campanya ha sigut elaborada per part dels alumnes i les alumnes del Taller d’Ocupació municipal de Disseny de productes gràfics.

Sorteig de dos sopars

D’altra banda, s’ha posat en marxa una iniciativa per a continuar promocionant el comerç local.

De totes les compres realitzades en el comerç local associat a l’Associació de Comerciants de Bétera, s’estan emetent uns vals i s’entrarà en dos sortejos de dos sopars per a dues persones en els restaurants adherits a la campanya.

Una campanya que busca arribar al cor dels veïns i veïnes de Bétera perquè en aquesta època es consumisca en el comerç de proximitat adquirint els regals del Dia dels Enamorats.

Podran participar tots els compradors que hagen comprat en qualsevol dels establiments associats.
Els vals a emplenar per aquells clients del comerç local associat que vulguen participar en el sorteig comencen a estar ja disponibles en tots els comerços associats.
Els dos guanyadors del sorteig triaran en quin restaurant vol celebrar aquest sopar, d’entre els restaurants associats que han decidit participar (Restaurant Villa Fusió, Ágora 23, Restaurant La Font i Cantó de Co).
L’inici de la campanya era hui dimecres 09 de febrer fins al 16 de Febrer, el sorteig serà el 22 i serà retransmés en directe en les xarxes socials de l’Associació.
Una vegada se li comunique al guanyador el seu premi, aquest podrà anar quan vulga a consumir el seu sopar, dins d’un termini màxim d’un mes.

Els bitllets seran recollits els dies 17 ,18, i 19.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia