Cada mes comptarà amb una setmana gastronòmica dedicada a un producte de temporada.

El restaurant El Resort inicia un nou projecte “Setmanes gastronòmiques” on podrem gaudir de diferents menús amb productes de temporada. Del 7 al 13 de febrer han començat amb la Setmana Gastronòmica del Calçot, un menú de migdia per a degustar dos productes de temporada com són el calçot que anirà acompanyat de la tradicional salsa romescu i la carxofa, que se servirà en tempura, a més podràs degustar embotit, xulles o si eres més de plat de cullera ofereixen un arròs melós de Bou de Mar.

A més aquests menús compta amb un preu especial per trobar-se dins de les seues setmana gastronòmica, per tan sols 23 €, podràs gaudir d’un menjar amb productes d’alta qualitat.

D’altra banda, aquesta setmana també celebren “Sant Valentí”

El Restaurant El Resort ja té llest el seu menú més romàntic, el dissabte 12 nit, pots vindre amb la teua parella a gaudir d’una vetlada màgica.

I a més en el nostre Sant Valentí també estan convidats els xiquets amb el seu menú i animació infantil inclosa.

Comptarà amb un coctel de benvinguda, gaspatxo de remolatxa, meló d’Alger i maduixes, Tartar de Tonyina amb vinagreta oriental.  Com a entrants tindrà, ensalada de *lascas de bacallà a baixa temperatura amb guacamole i llagostins arrebossats amb dacsa, Cremós de Foie amb sucre moscovado, pols de roses dolces i les seues tostes. Per a continuar amb tonyina amb sofregit de tomaca *concasse, parmesà i vinagre de Mòdena o Rellom Wellington amb salsa de bolets i tòfona. I el toc dolç el posarà un cremós de xocolate, oli i sal.

Perquè els més xicotets de la casa també puguen vindre i divertir-se,  l’equip d’animació del Resort ha preparat un munt d’activitats divertides i a més, també gaudiran d’un sopar especial amb els seus plats favorits.

Gaudeix amb la teua parella o amb la teua família d’un gran espai enjardinat i on pots relaxar-te i gaudir tant durant el dia aquesta setmana amb la seua “Setmana Gastronòmica del Calçot” o amb el seu menú més romàntic de l’any.

Si vols reservar pots fer-ho a través del telèfon 961 814 655 o enviant un mail a eventos@mascamarena.es.

El *Resort Mas Camarena es troba a la urbanització Torre en Conill Nord. Carrer Botxí, 4, a tan sols 10 minuts del centre de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia