Bétera va obrir el passat 04 d’agost de 2021 una Oficina de l’Agricultor per a assessorar en ajudes i subvencions, oferir un servei de divulgació de qüestions relacionades amb l’agricultura i l’agroalimentació i donar assistència tècnica al consistori sobre la creació d’ordenances del medi rural.

La principal finalitat que persegueix aquesta oficina, situada en l’edifici de la Policia Local (carrer de les Masses 26), és estar al costat dels agricultors i continuar fomentant l’agricultura en la localitat, de gran arrelament agrícola. Aquesta oficina prestava atenció al ciutadà els dimecres al matí, en horari de 09.00 a 14.00 hores. També es podia telefonar al  649 396 465.

No obstant això, des de l’àrea municipal d’Agricultura han informat aquest dimecres, 09 de febrer, que aquesta Oficina de l’Agricultor romandrà tancada de moment. En aquest sentit, també s’ha indicat que en breu avisaran de la reobertura i informaran de l’horari.

Els serveis que ha prestat aquesta oficina han sigut els de donar informació i assessorament en ajudes i subvencions de l’àmbit agrari i agroalimentari; donar serveis de divulgació, informació i comunicació de temes d’interés relacionats; i oferir assistència tècnica al consistori per a la creació d’ordenances municipals relativa a l’agricultura i el medi rural de Bétera.

L’Oficina de l’Agricultor realitza també jornades i tallers de dinamització de l’agricultura per a la seua millora amb el nom “El dia de parlar del camp“, els quals tracten temes d’actualitat i d’interés per al debat i el diàleg constructiu gràcies a la participació d’assistents.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia