La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda ha visitat les instal·lacions de la Fundació Laboral de la Construcció situades en el Parc Empresarial L’Horta Vella de Bétera.

Acompanyada per la primera edil del municipi, la visita ha servit per a establir línies de treball que podran beneficiar-se tant el personal tècnic dels ajuntaments que conformen la pròpia mancomunitat, com a empreses relacionades amb la construcció i per descomptat, tota la ciutadania de Camp de Túria.

A partir d’ara, es tracta de materialitzar amb jornades, accions formatives, visites i trobades per a posar els recursos tècnics de la Fundació Laboral de la Construcció al servei dels interessos de la comarca.

La comitiva ha visitat les noves instal·lacions de la Fundació i ha conegut de primera mà el treball que realitzen des d’aquesta organització. El president de la Fundació, Francisco Zamora, ha guiat la cita al costat de la gerent, María José Juan-Senabre; els vicepresidents Josep Albors i Daniel Argente; i per la secretària Mª Carmen Asensi.

Aquesta cita ha servit, a més, perquè tant la Fundació Laboral de la Construcció com la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció (FEVEC) mostren el seu interès per formar part de l’Acord Camp de Túria com a membres de ple dret.

 

La presidenta de la Mancomunitat ha destacat la importància que totes les administracions i organitzacions “treballem a millorar l’ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes. La formació és molt important per a poder afrontar amb garanties la incorporació en el món laboral. Col·laborant entre tots, Camp de Túria podrà donar resposta a les necessitats de la seua població”.

“Ha sigut un plaer conèixer les instal·lacions de la Fundació i des de hui mateix ens posem a treballar per a materialitzar totes les accions que poden beneficiar al conjunt de la nostra societat”, ha conclòs Celda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia