Set nadadors infantils i cadets van competir a Orense

Set nadadors infantils i cadets del Club Natació SOS Bétera van participar amb grans resultats el passat cap de setmana en la 1a jornada de la VI Copa d’Espanya de Socorrisme, que es va celebrar a Orense, organitzada per la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme.

L’equip cadet estava format per Irene Arnal, Aina Arnal, Carla Molla, Aitana Pérez i Óscar Delgado, i l’equip infantil per Rafa Payá i Vicent Gil, tots ells van estar acompanyats per l’entrenador Miguel Sinisterra, que ha destacat “la gran experiència que suposa per als nadadors participar en les competicions nacionals”.

Quant a resultats més destacats, Irene Arnal va obtindre dos segons llocs (200m natació amb obstacles i 200m supersocorrista) i dos tercers (100m combinada de salvament i 50m remolc de maniquí). Pel que respecta als infantils, Vicent Gil va obtindre dos segons llocs (100m remolque de maniquí amb aletes i 100m socorrista) i un cinqué, i Rafa Payá va obtindre dos tercers (100m natació amb obstacles i 50m remolc de maniquí).

En aquesta 1a jornada de la VI Copa d’Espanya van participar 64 de 22 clubs de tota Espanya.
La 2a jornada se celebrarà a Santander el mes vinent de març i serà la definitiva per a saber qui s’alça amb el triomf d’aquesta competició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia