L’Ateneu de Bétera ha preparat diverses activitats per a aquest cap de setmana.
D’una banda, hui dissabte 12 de febrer, l’Ateneu Centre Cívic i Cultural de Bétera ofereix l’oportunitat de veure els finalistes de la mostra de cinema i audiovisual dels Premis VOC. Aquesta tindrà lloc en diverses poblacions de forma simultània.
Aquesta serà en dues sessions, a les 19.00 hores i a les 22.00 hores, en les seues instal·lacions (Plaça del mercat, 5). Els assistents podran participar en la votació que decidirà els Premis del Públic. Premis VOC són uns premis que volen reconéixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.
L’activitat és gratuïta però cal traure una entrada per a poder votar: Cliqueu ací per a l’entradaNo cal imprimir l’entrada. Si teniu algun problema per a obtindre-la, es pot acudir un poc abans a l’Ateneu i vos ajudaran. Es podrà votar encara que s’assistisca només a una de les sessions.
D’altra banda, aquest diumenge 13 de febrer tindrà lloc una altra jornada de Passejades per la Calderona. En aquesta ocasió, serà a Olocau. Els participants aniran pel Barranc del Frare, collaret de Sentig, continuaran pel Camí de l’Olla, el Canyarisso, Font de Beleta, qui vulga podrà pujar al castell de Real (opcional) i tornaran a Olocau pel PR-CV8. L’eixida serà a les 09.30 hores des de l’Albereda de Bétera (davant del bar El Gato Negro) o podran acudir directament al Parc de l’Arquet a Olocau (39.702980, -0.528960) a les 10.00 hores, ja que s’anirà eamb cotxes propis. Per a qualsevol dubte, els interessat poden enviar un WhatsApp al següent telèfon: 722 54 67 32. La distància és de 9’50 quilòmetres, hi ha un desnivell positiu de 384 metres i un desnivell negatiu de 384 metres. L’altitud màxima és de 574 metres i l’altitud mínima de 280 metres amb una durada aproximada de tres hores i mitja.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia