Laura Abraham i Aitana Melitón van quedar 5a i 8a de les seues proves

Marta Campos, del Club Natació SOS Bétera, es va proclamar Campiona Autonòmica de Natació de 2011 en dues proves del Campionat Autonòmic de Natació Aleví d’hivern, celebrat a Alzira el passat cap de setmana.

Les nadadores Laura Abraham i Aitana Melitón, també classificades per a l’Autonòmic, van quedar en 5é i 8é lloc de les seues proves, respectivament. Les 3 representants del Club van estar acompanyades pel seu entrenador Borja Fabregat.

Marta Campos va obtindre un 2n lloc en la general de la prova de 50m lliure, 1a del seu any, i per tant, medalla d’or. També va obtindre medalla d’or i Campiona autonòmica (2011) en la prova de 100 metres lliures, plata en els 200 metres lliure i bronze en els 100 metres papallona.

Malgrat ser un dels Clubs amb menys participants, els resultats de les 3 nadadores van situar al CN Bétera a meitat de la taula de resultats autonòmica.

L’entrenador Borja Fabregat va destacar en una entrevista durant la retransmissió de la prova autonòmica que, encara que el CN SOS Bétera és un club de socorrisme, “la base del socorrisme és la natació, i haver situat a tres nadadores entre les millors a nivell autonòmic és per a estar molt contents. A més, la gran experiència que suposa per a elles poder participar en les competicions més importants”.

 

Altres esdeveniments esportius

D’altra banda, cal mencionar que aquest cap de setmana Bétera serà la seu de la II Jornada de la Lliga Espanyola de Clubs (Absolut i Masters).

Aquest diumenge, 13 de febrer, nadadors i nadadores del nostre club local CN SOS Bétera també participaran en aquest esdeveniment esportiu en el qual s’espera que, com habitualment, cullen molts èxits.

Per tant, cal també indicar al seu torn que l’accés a la piscina estarà tancat per al seu accés habitual al bany dels nostres veïns i veïnes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia