(EFE).- Bombers del Consorci de València van controlar ahir divendres, a les 19.00 hores, l’incendi declarat eixa mateixa vesprada en els voltants d’una fàbrica d’aerosols a Nàquera després de produir-se una explosió de gas propel·lent, segons fonts d’Emergències de la Generalitat Valenciana, sense que hi haja persones afectades.

L’incendi es va produir a la fàbrica situada en el Polígon Industrial Los Vientos de Nàquera i fins al lloc es van haver de mobilitzar cinc dotacions del Consorci de Bombers de València i un Suport Vital Bàsic (SVB).

Segons el Consorci, l’incendi amb explosions en la nau de Nàquera va afectar sobretot un vehicle que es trobava en la zona de càrrega i descàrrega, un depòsit contigu de gas propel·lent de 40.000 litres (concretament gas GLP) i una nau que emmagatzemava productes tipus dissolvents.

El GLP, o Gas Liquat del Petroli, és un tipus de gas propel·lent utilitzat per exemple en elements com a aerosols, informen les mateixes fonts.

Amb els treballs dels efectius desplegats en la zona es va poder evitar que l’incendi es propagara a altres parts de les instal·lacions de la mateixa empresa, com per exemple una ala que contenia un depòsit de gas de majors dimensions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia