(EFE). Un adolescent de 15 anys ha sigut detingut en la pedania il·licitana de la Algoda com a autor confés de la mort, a tirs d’escopeta, dels seus pares i el seu germà de 10 anys, un nou cas en una llista de parricidis de semblants característiques ocorreguts en els últims prop de 30 anys.
– 1 de desembre de 1992.- Un jove de 25 anys, Plácido Roldán, mata de dos trets als seus pares, de 60 i 58 anys, perquè li retenien a casa per a desenganxar-li de la droga, en L’Aparença de l’Alcor (Sevilla).
– 12 d’agost de 1994.- La Guàrdia Civil deté a Cyril Jacques Medina, de 15 anys, com a autor de l’assassinat dels seus pares, Oliver Jacques (de nacionalitat suïssa) i Isabel Medina, el dia 2, en un xalet de Benijófar (Alacant).
– 4 de març de 1997.- Un jove de 16 anys assassina en Mines de Ríotinto (Huelva) als seus pares, Angel Bermejo, de 65 anys, i Bernardina Vázquez, de 58, de sengles trets i diverses ganivetades en el coll.
– 23 de febrer de 2007.- Alexander N, un jove alemany de 19 anys, mata als seus pares, els esquartera i enterra part de les seues restes al jardí de la casa, a Alcanar Platja (Tarragona). Sis dies després se suïcida d’un tir al cap.
– 16 de setembre de 2007.- Un jove de 21 anys mata als seus pares amb una catana i després fingeix un robatori, en el domicili familiar a Catarroja (València).
– 13 de febrer de 2009.- Troben en un pis de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) els cossos d’un matrimoni d’ancians en un avançat estat de descomposició. Havien sigut assassinats a l’abril de 2008 pel seu fill, José S.L, qui va viure quatre mesos amb els cadàvers.
– 26 d’agost de 2009.- Un home de 46 anys mata als seus pares amb una aixada i un ferro en un mas d’Albolote (Granada).
– 11 d’octubre de 2009.- Andrés Pérez Peterkin, esquizofrènic de 47 anys, mata als seus pares en el seu domicili de Madrid i després intenta suïcidar-se.
– 2 de maig de 2012.- Un jove de 26 anys, en tractament psiquiàtric, mata al seu pare, de 74 anys, i a la seua mare, de 69, en el seu domicili de Alcorcón (Madrid) i intenta suïcidar-se, llançant-se des d’un segon pis, encara que només pateix contusions. El jove cuidava a la seua mare, operada del maluc, i al seu pare, en cadira de rodes i que patia demència senil.
– 18 de novembre de 2012.- Descobreixen en el seu domicili d’Oriola (Alacant), els cadàvers d’un matrimoni, apunyalat pel seu fill, un toxicòman de 27 anys, que tenia problemes econòmics, al qual van trobar penjat en la finca d’un familiar en Zeneta (Múrcia).
– 1 de març de 2013.- Detenen a Luís Miguel Briz, de 33 anys, després de confessar que el 28 de febrer va matar als seus pares (de 64 i 62 anys) i a la seua germana (de 36) amb un ganivet de cuina, en el seu domicili de Dos Hermanas (Sevilla). Amb un elevat coeficient intel·lectual i diverses carreres, l’home que patia esquizofrènia, va patir un brot psicòtic.
– 17 de març de 2013.- Carlos Barra Quintanilla, de 37 anys, mata als seus pares (l’empresari Manuel Barra, de 73 anys, i la seua esposa, Consuelo Quintanilla, de 64) amb una escopeta de caça en el seu domicili de la barriada de la Mejostilla a Càceres.
– 8 de juny de 2014.- Un policia municipal de Bilbao mata a tirs els seus pares -malalts, i als quals cuidava diàriament- en Baracaldo, i després se suïcida.
– 23 de desembre de 2014.- Un jove de 29 anys diagnosticat d’esquizofrènia mata als seus pares amb una arma blanca en La Guàrdia (Toledo).
– 30 de juny de 2017.- Un home 35 anys mata als seus pares amb una escopeta a Paterna (València).
– 23 de març de 2018.- Detenen a un jove de 23 anys acusat de matar a punyalades als seus pares adoptius i al seu iaio en la localitat de Guaza, a Arona (Tenerife). En 2020 va ser condemnat a presó permanent revisable.
– 18 d’abril de 2018.- Un home de 47 anys mata als seus pares (l’home, de 81 anys i malalt d’Alzheimer, i la dona, de 72, i amb mobilitat reduïda) i se suïcida a Olite (Navarra). En el crim es va utilitzar una pistola pneumàtica per a sacrificar animals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia