El passat diumenge 06 de febrer, Zorongo Teatre va organitzar en l’Ateneu de Bétera (Plaça del Mercat, 5) la presentació del llibre “Castilladas (flexiones y reflexiones)” de l’actor Carles Castillo, amic d’aquesta formació. Aquesta presentació va donar inici a partir de les 12.00 hores.

Actor, improvisador i “mimo”, Carles Castillo, és un dels components de la companyia IMPREBÍS, pioners a Espanya de la Improvisació, amb més de 3.000 representacions i més d’un milió d’espectadors. Té diversos llibres editats sobre Improvisació i “mimo”.

D’aquesta manera, inculat al món de la interpretació des de finals dels anys 70 del segle passat, Castillo compta amb una carrera actoral i professional que abasta la ràdio, el món del mimo, la música, el teatre, el cinema, la televisió, l’escriptura…, donant impuls a un model de treball molt personal i molt identificatiu que revela les seues inquietuds artístiques. Castilladas recull a les seues línies gran part de tota aquesta essència.

Aquest ha treballat internacionalment a Itàlia, França, Eslovàquia, Viena, Bratislava, Colòmbia, l’Argentina, Guatemala, El Salvador, Cuba, Bolívia, Veneçuela, el Perú Guinea Equatorial i Paraguai, entre altres països.

Segons l’actor, el seu nou treball literari és un repàs de la seua vida i una visió de com veu la vida en general. També és una manera d’explicar les seues reflexions com a actor i les seues vivències dins i fora del teatre. “No és un llibre d’autoajuda, deixa caure parts íntimes i importants al lector buscant una complicitat però no per ajudar-lo. Al llibre hi ha poemes, breus textos sobre obres que vaig escriure o vaig fer, repàs de fets passats… tot sota una mirada d’humor i complicitat. Jo done moltes voltes a les coses i la meua ment és un formiguer d’idees”, confessa l’actor.

Durant la presentació del seu llibre, Carles Castillo va estar acompanyat pel director de la companyia teatral “Zorongo Teatre”, Dídac Moreno. En aquesta notícia, adjuntem unes imatges realitzades durant l’acte pel nostre veí Ximo Asensi i Alemany, facilitades per Zorongo al nostre equip.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia