Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, subvenciona nombroses accions formatives dirigides a persones ocupades a la Comunitat Valenciana amb la finalitat de facilitar l’actualització de coneixements, l’aprenentatge de noves habilitats per a exercir la seua activitat i el perfeccionament de la qualificació professional que permeta millorar la posició laboral. I és que la principal missió de Labora és oferir serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l’accés, el manteniment i la millora de la ocupació en condicions d’igualtat; així com també satisfer als ocupadors les seues necessitats d’ocupació, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Aquests cursos gratuïts estan dirigits tant als treballadors en actiu i autònoms de qualsevol sector, com als treballadors d’entitats d’Economia Social (cooperatives, societats agràries de transformació, centres d’ocupació, mutualitats, fundacions, associacions, confraries, etc.).
Els cursos es realitzen en modalitat teleformació (cursos en línia sense horaris) i s’han iniciat el present mes de febrer, estenent-se la seua execució fins el mes vinent de juliol de 2022.

Els cursos disponibles són els següents:

treballadors i autònoms de tots els sectors

només autònoms

només treballador d’economia social

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web https://cursossepe.es

Es pot sol·licitar més informació en per telèfon o a través de whatsapp en el número 698 945 269 de dilluns a divendres de 10 a 13.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia