La Policia Nacional va detindre a València la setmana passada a una dona de 56 anys com a pressumpta responsable d’un delicte d’homicidi, ja que se sospita que va poder enverinar a la seua parella, que va morir després d’una ingesta prolongada de medicaments laxants.

La dona, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, està acusada també dels delictes d’estafa i apropiació indeguda, ja que es va apoderar de fons del mort i va utilitzar les seues targetes per a realitzar compres mentre aquest estava ingressat a l’hospital.

Les investigacions es van iniciar al maig del passat any, quan els agents del grup d’Homicidis van tindre coneixement que un home de 70 anys podria haver mort en estranyes circumstàncies en un hospital valencià.

Els policies van esbrinar que l’home va estar ingressat durant set mesos amb un quadre mèdic caracteritzat per una diarrea crònica.

Durant les perquisicions, els agents van conéixer que l’home hauria ingressat a l’hospital al setembre de 2020 i que, si bé només havia estat d’alta durant quatre dies, hauria romàs en el centre fins a la seua defunció a l’abril.

Els investigadors van tindre coneixement que quan el malalt ingressava en l’UCI, lloc on no rebia visites, el seu estat de salut millorava, i que no obstant això empitjorava quan el traslladaven a la planta.

En el transcurs de les investigacions, els agents van conéixer que la víctima va estar acompanyada per la seua parella sentimental a l’hospital fins a la seua defunció.

Pel que sembla, la dona li hauria comunicat als familiars que a causa de la situació sanitària a causa de la covid-19, l’home no podia rebre visites.

Malgrat totes les proves mèdiques practicades a la víctima per a esclarir els motius de la seua malaltia, no es van aconseguir establir les causes.

Després de la defunció, els seus fills van tindre coneixement que una dels comptes bancaris de la qual era titular el seu pare es trobava amb saldo negatiu.

A més, els familiars es van adonar de l’existència de diverses factures de compres realitzades en farmàcies durant els mesos que va durar l’ingrés hospitalari de l’home.

Els investigadors van iniciar les gestions per a esclarir els fets i van esbrinar que durant un any s’hauria adquirit una gran quantitat de laxants, que pel que sembla podria haver comprat la seua parella sentimental, i que a causa de la ingesta durant llargs períodes de temps d’aquests medicaments l’home podria haver patit diarrees, la qual cosa hauria donat lloc a alteracions en la funció cardíaca, feblesa muscular i cansament que finalment hauria produït la seua mort.

A més, els agents van comprovar que durant el període que el pacient va romandre a l’hospital, la sospitosa s’hauria apoderat de les seues targetes bancàries per a realitzar nombroses retirades d’efectiu en diferents caixers automàtics per un valor de 62.000 euros.

També van esbrinar que hauria realitzat compres en establiments comercials amb les mateixes targetes per un import que ascendia a 30.000 euros.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que la dona a penes rebia una mensualitat de 400 euros, una xifra insuficient per al nivell de vida que portava, per la qual cosa els investigadors van concloure que els diners del qual disposava era l’obtingut fraudulentament dels comptes bancaris del seu company sentimental.

Aquest matí, un dels nostres càmeres col·laboradors ens ha enviat aquesta imatge de la casa de La Canyada (Paterna) on el mort vivia amb la dona, qui ara viu ací amb les seues filles. Segons hem pogut saber, els familiars del mort acusen la dona de “ocupar” la casa i està en mans de la justícia aquesta ocupació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia