Entre altres accions, l’Associació de Comerciants de Bétera va posar en marxa la setmana passada una iniciativa per a continuar promocionant el comerç local per Sant Valentí. Aquesta actuació es suma a la realitzada al costat del Consistori de Bétera amb el nom “A Sant Valentí regala amb el cor”, dirigida a aquells establiments comercials en els quals habitualment s’adquireixen detalls amb motiu d’aquesta data, a través de la qual es va fer repartiment  d’un lot de galetes decorades amb motius del Dia dels Enamorats per a entregar als clients i un globus per a decorar.

Ara, amb aquesta segona acció, de totes les compres realitzades en el comerç local associat a l’Associació de Comerciants de Bétera, s’estan emetent uns vals i s’entrarà en dos sortejos de dos sopars per a dues persones en els restaurants adherits a la campanya.

Aquesta campanya que finalitza hui dimecres, 16 de febrer, busca així arribar al cor dels veïns i veïnes de Bétera perquè en aquesta època es consumisca en el comerç de proximitat adquirint els regals del Dia dels Enamorats. Els “vals” seran recollits els dies 17 ,18, i 19 per part del departament de secretaria de l’associació en cada establiment.

Poden participar tots els compradors que hagen comprat en qualsevol dels establiments associats.

Els vals a emplenar per aquells clients del comerç local associat que vulguen participar en el sorteig estan fins a hui disponibles en tots els comerços associats.

Els dos guanyadors del sorteig triaran en quin restaurant vol celebrar aquest sopar, d’entre els restaurants associats que han decidit participar (Restaurant Villa Fusió, Ágora 23, Restaurant La Font i Cantó de Co).

Una vegada se li comunique al guanyador el seu premi, aquest podrà anar quan vulga a consumir el seu sopar, dins d’un termini màxim d’un mes.

A continuació, adjuntem les bases completes del citat sorteig, les quals també estan disponibles de manera física en les botigues i establiments dels nostres associats:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia