L’entitat financera valenciana Caixa Popular i l’Associació Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) han renovat recentment el seu conveni de col·laboració. L’objectiu és facilitar i impulsar l’accés al finançament de les empreses i professionals associats, afavorint la competitivitat i el desenvolupament de la seua activitat.

El president d’AEMON, Paco Camps, i el director de la sucursal de Caixa Popular en Moncada, Fernando Orts, varen signar l’acord de col·laboració, en un acte que també va comptar amb la presència del gerent d’AEMON, Diego Romà, i Francisco Machado i David Oliver, responsables de Banca Empresa de l’entitat.

Altres accions d’AEMON

D’altra banda, l’Associació Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) ha mantingut recentment una reunió amb el consistori de Bétera. La trobada va servir per a delimitar les línies de treball en 2022, així com per a traslladar les principals demandes dels empresaris de la localitat al Consistori. A més, aquest últim s’ha compromés a concedir 30.000 euros a l’associació dins de la línia nominativa, que seran destinats, entre altres, a la instal·lació d’una bústia compartida per a totes les empreses del parc empresarial.

 

En la reunió es va tractar, en primer lloc, el tema de la seguretat en L’Horta Vella. AEMON va demanar la instal·lació d’una xarxa de CCTV (circuit tancat de televisió) que cobrisca tots els carrers del parc, ja que l’actual sistema s’ha mostrat insuficient davant diversos actes de vandalisme. L’Ajuntament va traslladar que està en marxa la licitació d’un projecte  de CCTV de 200.000 euros en tot el municipi, i que es pretén sol·licitar més fons a l’IVACE per a incrementar la seguretat en el parc empresarial L’Horta Vella.

 

A més, AEMON va demanar el complet desplegament de banda ampla en l’àrea empresarial, fet que es tractarà en successives reunions amb el Consistori i l’empresa encarregada per a culminar el projecte.

 

També es va parlar sobre la construcció del carril bici entorn al parc empresarial, per al qual es destinaran més de 150.000 euros. Segons el consistori, el projecte es troba en licitació i es preveu que estiga acabat en 10 mesos; a més, es planteja la col·locació de pàrquings per a bicicletes.

 

Altre tema tractat en la reunió va ser la necessitat de demanar a Ferrocarils de la Generalitat Valenciana (FGV) el desdoblament de la via al baixador de L’Horta Vella, així com la possibilitat de construir un pas subterrani o passarel·la que incremente la seguretat dels usuaris.

 

Per últim, es va fer un seguiment de la inversió de 200.000 euros compromesos pel Consistori per al parc empresarial durant 2021 i es va parlar sobre les actuacions en marxa, entre les quals es troba l’eliminació de la mitjana de l’avinguda principal i la instal·lació de bandes sonores o lloms d’ase en el carrer 1, on la velocitat del pas dels vehicles és elevada.

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia