(EFE) La Policia Local de Castelló està buscant al conductor d’un vehicle que s’ha vist implicat en l’accident que anit va causar la mort d’un motorista de 37 anys a Castelló i que es va donar a la fugida després de la col·lisió.

Segons han informat fonts de la Policia Local, sobre les 22.00 hores es va produir l’accident entre el cotxe i la motocicleta. El motorista, que va resultar ferit i va ser estabilitzat en el lloc dels fets, va morir després a l’Hospital General de Castelló.

Els agents estan recaptant dades sobre el vehicle al qual estan tractant de localitzar i faran públics les dades sobre les característiques del mateix per a sol·licitar la col·laboració ciutadana en la seua cerca. Es compta ja amb dades i imatges d’aquest, segons les mateixes fonts.

Els serveis d’emergències van ser avisats a les 22 hores del succés ocorregut en la Gran Via Tárrega Monteblanco de la capital de la Plana i fins al lloc es va desplaçar una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) l’equip mèdic del qual va fer maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització al motorista, segons el CICU.

Una vegada estabilitzat va ser traslladat per politraumatisme a l’Hospital General Universitari de Castelló, on va morir posteriorment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia