La comunitat educativa del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera, juntament amb la Fundació Col·legis Diocesans, va convidar fa unes setmanes a tota la població d’aquest municipi a col·laborar en un nou projecte d’Aprenentatge i Servei (ApS). Aquesta nova iniciativa uneix educació i sensibilització social.

Amb el nom #SangValentí, aquesta nova iniciativa tenia com a objectiu fonamental aconseguir el major nombre possible de donacions de sang per al Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

La situació actual dels bancs de sang és preocupant, ja que la quantitat de reserves disponibles és molt inferior a les necessàries per atendre, tant a malalts de COVID com a pacients amb altres patologies o pendents de cirurgies.

L’altre objectiu fonamental d’aquest projecte ha sigut educatiu, tant en el vessant acadèmic com humà. Així, durant les setmanes prèvies al dia 17 de febrer, el Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera va realitzar amb el seu alumnat diferents activitats d’aprenentatge, sensibilització i difusió de la importància de les donacions de sang, així com de la necessitat de ser solidaris i generosos per a construir un món millor.

L’horari d’aquesta convocatòria va ser de 16.30 a 20.30 hores. El nostre equip també va voler acostar-se i va comprovar com un bon nombre de pares, mares, familiars, veïnes i veïns en general van acostar-se al centre educatiu per a col·laborar amb la causa. D’aquesta manera, vam poder realitzar algunes imatges de la jornada, on l’equip docent encapçalat pel seu director, José Luis Palanca, i treballadors del centre també van voler aportar la seua donació. En aquesta jornada, també vam poder trobar-se amb rostres familiars com el rector de l’església La Puríssima, Don Vicent, qui és donant des de fa molts anys.

Per tot açò, i amb molta il·lusió, des del centre van convocar per a ahir dijous, 17 de febrer, a totes aquelles persones que desitjaren contribuir amb el projecte i ser la llavor d’una societat millor.

Des del citat col·legi han agraït la participació i generositat de les veïnes i veïns del municipi.

A continuació, oferim una fotogaleria amb imatges de la jornada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia