El Ple del Consell ha autoritzat la tramitació del contracte de subministrament de vacunes per a persones pertanyents a grups de risc segons els protocols establits dins dels Programes de Vacunació Infantil i Adulta de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i que formen part del calendari vacunal com l’hepatitis, la varicel·la o el virus del papil·loma humà, per un valor estimat de 26,7 milions d’euros per a 2022 i 2023.

El valor estimat del contracte, que s’incardina en l’acord marc estatal per a l’adquisició de vacunes, és de 26.757.910 euros.

L’objecte del contracte és l’adquisició de les vacunes necessàries per a atendre els programes de vacunació en els centres sanitaris de la Comunitat Valenciana, d’acord amb les recomanacions del Ministeri de Sanitat aprovades per la Comissió de Salut Pública per al calendari de vacunació en totes les etapes de la vida.

La duració de l’acord marc estatal és de dos anys que poden ser objecte de dues pròrrogues d’un any cadascuna.

En un altre ordre d’assumptes, el ple del Consell també ha autoritzat aquest divendres el contracte de manteniment i conservació integral dels 66 edificis de l’Administració de Justícia de la Comunitat Valenciana, per un import màxim estimat de 31 milions d’euros per als exercicis de 2022, 2023 i 2024.

Es tracta del major contracte licitat fins al moment per la Conselleria en aquesta matèria i cobreix el manteniment integral dels edificis, tant dels seus elements constructius (cobertes i façanes) com de la il·luminació i la climatització.

També contempla la vigilància i seguretat de les seus judicials mitjançant el sistema de seguretat Cecon (que està situat a la Ciutat de la Justícia de València) i el correcte funcionament dels arcs de detecció i escàners en els accessos, així com les tasques de conservació dels equips de desfibril·lació i dels sistemes de prevenció i protecció d’incendis.

El contracte de servei de manteniment integral de les seus judicials de la Comunitat Valenciana es duu a terme abans que s’extingisca l’actual contracte per a no incórrer en encàrrecs ni enriquiments injustos, segons fonts de la Generalitat.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia