La Falla Gran Via del Sud serà l’encarregada, demà dissabte, 19 de febrer, de posar punt i final a l’agenda de les presentacions de les diferents comissions de la localitat. Aquest dissabte 19 de febrer, la presentació tindrà lloc a les 17.30 hores a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera. Els quatre màxims representants d’aquesta comissió són Marta, Karen, Maties i Vicente Manuel (conegut per tots amistosament com ‘Rullo’), els qui havien d’haver exercit el seu regnat en el 2020 però no va poder ser a causa de la pandèmia provocada pel Covid-19.

Vicente Manuel Miret i González,  porta tota una vida dedicada a la seua falla. Són ja uns 37 els anys de faller en aquesta comissió, atés que tan sols tenia 5 anys quan els seus pares ho van apuntar. Ja fa més de dues dècades que porta exercint el càrrec de president, de manera consecutiva.

Cal recordar que Rullo ha tingut l’honor de ser el president del 25 i del 40 aniversari d’aquesta comissió.

Per part seua, Marta Piá i Vila forma part de la comissió de la Falla Gran Via del Sud des dels seus 17 anys d’edat.

Des de molt xicoteta el seu somni era ser Fallera Major de la seua falla i per fi podrà complir aquest somni, encara que vinga amb dos anys de retard a causa de la pandèmia.

Karen Ibáñez i Martínez és la més xicoteta dels quatre representants. Ella és fallera des que va nàixer, ja que té uns 12 anys d’edat i és fallera des de fa eixos mateixos anys també.

Ella també tenia moltes ganes de ser Fallera Major Infantil.

Finalment, Maties Marqués i Durán té uns 15 anys i és faller des de fa més de 10 anys. Ser president infantil era també un dels seus somnis més desitjats, encara que va ser una gran sorpresa quan van ser fa dos anys a dir-li-ho a la seua casa.

Des de Betera.com els desitgem una bonica presentació i que puguen celebrar el seu regnat com mereixen, juntament amb les altres quatre comissions falleres de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia