(EFE) Agents de la Policia Local de Llíria  van rescatar ahir dijous, 17 de febrer, a una veïna de 41 anys que s’havia quedat atrapada a l’interior del seu habitatge per un incendi, segons han informat fonts municipals.

Després de rebre l’avís del 112, una patrulla es va haver de personar sobre les set del matí a la casa d’aquesta dona, que s’havia tancat, al costat dels seus dos gossos, en una habitació al no poder apagar el foc que s’havia originat en el sofà del menjador ni tampoc trobar una via d’eixida.

Els agents van haver d’accedir a l’interior de la parcel·la situada a la urbanització del Caramello i, després de trencar la porta d’entrada a l’immoble, van aconseguir traure a la dona de l’interior de l’habitatge al costat d’un dels seus animals.

Fins al lloc també es van haver de desplaçar una patrulla de la Guàrdia Civil i dues dotacions de bombers del Consorci Provincial, que van trencar el cadenat de la porta exterior de la parcel·la per a poder extingir el foc i posteriorment ventilar l’habitatge.

Una vegada extingit l’incendi, van poder traure també il·lés a l’altre ca que en la primera actuació no havia sigut possible pel seu alt grau de nerviosisme.

La dona va ser atesa en el mateix lloc per una unitat sanitària del *SVB sense que fora necessari el seu ingrés hospitalari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia