Si ahir vam parlar del bon nombre de pares, mares, familiars, veïnes i veïns en general que van acostar-se el passat dijous, 17 de febrer, al Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera per a col·laborar amb la campanya de donació de sang #SangValentí, hui ja podem oferir-vos dades exactes.

A aquesta jornada van assistir 70 persones, de les quals 64 van poder donar sang i 18 d’elles van ser nous donants.

“Després d’unes setmanes treballant des de les diferents assignatures és una satisfacció veure la gran resposta que totes les famílies i amics han tingut”, han indicat des del citat centre educatiu.

Cal recordar que, la comunitat educativa del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera al costat de la Fundació Col·legis Diocesans, va convidar fa unes setmanes a tota la població d’aquest municipi a col·laborar en aquest nou projecte d’Aprenentatge i Servei (ApS). Aquesta nova iniciativa va nàixer amb la finalitat d’unir educació i sensibilització social.

Amb el nom #SangValentí, aquesta nova iniciativa tenia com a objectiu fonamental aconseguir el major nombre possible de donacions de sang per al Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

La situació actual dels bancs de sang és preocupant, ja que la quantitat de reserves disponibles és molt inferior a les necessàries per atendre, tant a malalts de COVID com a pacients amb altres patologies o pendents de cirurgies.

L’altre objectiu fonamental d’aquest projecte va ser educatiu, tant en el vessant acadèmic com humà. Així, durant les setmanes prèvies al dia 17 de febrer, el Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera va realitzar amb el seu alumnat diferents activitats d’aprenentatge, sensibilització i difusió de la importància de les donacions de sang, així com de la necessitat de ser solidaris i generosos per a construir un món millor.

“Agraïm sincerament la vostra voluntat i generositat, que és un gran exemple per als vostres fills i filles, molts d’ells són els que vos han animat a participar en aquesta iniciativa i, per tant, creiem que hem plantat la llavor d’una actitud solidària en ells. Moltes gràcies a tots i totes”, han manifestat des del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera.

A continuació, oferim algunes imatges més de la jornada. Aquestes fotografies ens les ha enviat el centre educatiu:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia