(EFE).- Bombers del Consorci de València van rescatar ahir divendres, 18 de febrer, a un home de 52 anys que havia quedat atrapat a l’interior del seu habitatge a Vilamarxant  on s’havia declarat un incendi i que ha sigut assistit per cremades de segon i tercer grau i per inhalació de fum.

L’incendi, en el qual també dos dels bombers van haver de ser atesos per mitjans sanitaris, es va declarar sobre les 14.30 hores en la planta baixa d’una casa unifamiliar situada al carrer Gómez Arnés del municipi valencià.

Segons van informar fonts del Consorci de Bombers, fins al lloc es van haver de desplaçar tres dotacions dels parcs de L’Eliana, Chiva i Paterna, així com un sergent i un oficial.

El foc va afectar la planta baixa de la casa i els bombers van haver de rescatar a una persona que havia quedat atrapada en el seu interior i que, segons fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), va ser assistida per cremades de segon i tercer grau i per inhalació de fum.

L’home, de 52 anys, va ser posteriorment traslladat en una unitat del SAMU a l’Hospital La Fe de València, segons les fonts del CICU.

Durant les labors d’extinció del foc també dos bombers van haver de ser atesos pels mitjans sanitaris, tots dos amb caràcter lleu, segons les fonts, que van indicar que l’incendi va ser donat ja donat per extingit i es va procedir a ventilar l’habitatge.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia