Com ja hem comentat aquests dies, la Falla Gran Via del Sud va celebrar el passat dissabte, 19 de febrer, la presentació de la seua comissió fallera a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera.

Els quatre màxims representants d’aquesta comissió són Marta, Karen, Maties i Vicente Manuel (conegut per tots amistosament com ‘Rullo’), els qui havien d’haver exercit el seu regnat en el 2020 però no va poder ser a causa de la pandèmia provocada pel Covid-19.

En primer lloc, es va donar pas a la nostra Reial Senyera i, seguidament, a l’estendard de la Falla Gran Via del Sud. Una vegada col·locats en l’escenari aquests dos emblemes, va ser el torn de cridar al President Infantil, Maties Marqués i Durán. Posteriorment, va ser nomenada la Fallera Major Infantil, Karen Ibáñez i Martínez.

Karen va fer-li entrega a Maties del seu faixí com a president i Maties va imposar-li a Karen la banda de Fallera Major Infantil i va entregar-li un ram de flors.

Les dues presentadores de la cort infantil van cridar a les xiquetes i xiquets de la comissió, els quals van pujar a l’escenari vestits de falleres i fallers.

Després d’aquesta primera part, era el moment per a la cort d’adults d’aquesta comissió. En primer lloc, es va nomenar al President de la falla, Vicente Manuel Miret i González. Després, va ser el torn de cridar a la Fallera Major, Marta Piá i Vila. El president va imposar-li la banda de Fallera Major i li va fer entrega d’un ram de flors.

Posteriorment, una vegada tots mencionats, es va alçar el teló i els allí presents van poder contemplar una bonica estampa de la comissió.

Després, va arribar l’hora de donar pas al mantenidor de l’acte, Emilio Pacho i Sorlí.

Després d’una foto de família dels màxims representants amb el mantenidor, les dues Falleres Majors van col·locar el seu corbatí a l’estendard de la seua falla. “Rullo” també va tindre un reconeixement de la seua Falla i va oferir unes paraules.

Per a finalitzar l’acte també es va rebre als màxims representants d’altres comissions del municipi i de la Junta Local Fallera.

A continuació, oferim un vídeo com a resum de gran part de l’acte.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia