El Campus Virtual de Labora ha obert des d’aquest dilluns matrícula per a una nova edició de cursos d’idiomes ‘en línia‘ gratuïts. L’oferta formativa del campus virtual es pot consultar en la pàgina web de labora (consultar ací). En la present edició s’ha obert matrícula en Inglés A1, A2, B1 i B2, Francés A1 i A2 i alemany A1 i A2. El termini d’inscripció romandrà obert fins al dia 23 de gener.

La duració dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són 240 hores. Tots aquests cursos són completament ‘en línia’, així que permeten la seua realització en qualsevol moment del dia.

Per a accedir als cursos és necessari figurar com demandant d’ocupació o inscriure’s en Labora (actualment a través de cita en aquest enllaç consultar ací).

Una vegada inscrites, les persones interessades han de matricular-se en la web de *Labora (http://labora.gva.es/es/oferta-formativa). Per a resoldre els dubtes sobre la inscripció als cursos, Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos (Tutorial – Com inscriure’s a l’Aula Virtual de LABORA) i amb la documentació que és necessària per a poder accedir al campus https://videos.gva.es/index.php/extwidget/preview/partner_id/120/uiconf_id/23448185/entry_id/0_5idaic2c/embed/dynamic).

Cal ressaltar que aquesta formació està dirigida prioritàriament a persones desocupades encara que subsidiàriament poden participar persones ocupades, és gratuïta i compta amb el cofinançament de la Va unir Europea. Aquesta nova edició de cursos s’obri després de l’èxit de convocatòria dels anteriors cursos ‘en línia’.

Cursos de competències transversals

Així mateix, segueix obert el termini d’inscripció als cursos en competències transversals, amb l’objectiu de millorar la inserció laboral de les persones desocupades i formar-les en les competències més demandades pels sectors productius de la Comunitat.

Aquests cursos s’han triat entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demandades per les empreses a l’hora de seleccionar al personal: comunicació, lideratge, tècniques per a afrontar l’estrés o la gestió del temps, entre altres.

La duració d’aquests és de 25 hores. Seran tutoritzats i dotaran a aquelles persones que els cursen d’un diploma d’aprofitament. Estaran disponibles per a la seua realització durant les 24 hores del dia.

Aposta per la formació ‘en línia’

Labora ha fet una aposta per la formació ‘en línia’, cada dia més demandada per la ciutadania. Així, des de la crisi sanitària a conseqüència de la pandèmia, s’ha reforçat l’oferta del campus virtual que permet una formació a distància, a la mesura de cada persona i de forma més segura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia