Continua obert el termini d’inscripcions per a la XII Carrera dels Arbres i els Castells 2022. Enguany, la prova per equips es disputarà, si la situació sanitària ho permet, l’últim cap de setmana de març, 26 i 27.

Els equips que vulguen realitzar la inscripció podran visitar la pàgina www.carreraarbolesycastillos.com i emplenar el formulari d’inscripció. S’abonaran 160€, hi ha de temps fins al pròxim 20 de març quan es tanquen les inscripcions.

La inscripció dóna dret a participar en la carrera i es facilitarà a cada equip dorsal per a cada participant, borsa del corredor/a amb regals i tiquets de paella que permetran gaudir de la fi de festa a La Pobla de Vallbona.

 

L’organització recorda que es podrà assegurar la talla de la samarreta per a les inscripcions realitzades abans del 9 de març. Després d’aqueixa data, totes les persones participants tindran la samarreta però no es garanteix que siga la talla que trien.

Cal recordar que aquesta edició hi haurà 13 etapes. Es disputaran 7 el dissabte i 6 més el diumenge pel que els equips podran estar compostos per un mínim de 7 corredors/as i un màxim de 13.

Es tracta d’una prova esportiva que se celebra per equips i per etapes. Durant tot un cap de setmana les diferents etapes que componen la competició recorren els municipis de Camp de Túria.

Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes més exigents amb altres amb menor grau de duresa s’intercalen en un recorregut que cerca potenciar a través de l’esport la grandesa d’una comarca situada entre dos parcs naturals com són la Serra Calderona i el Riu Túria.

Fins al moment, les inscripcions van a bon ritme i ja s’han registrat prop de 30 equips, la meitat del màxim establit en el reglament que són 60. Recordeu que existeixen classificacions per equips masculins, femenins i mixtos i categoria d’empreses.

A més, com és habitual, el diumenge, si la situació sanitària ho permet, es farà una fi de festa amb una paella gegant per a totes les persones que han participat en la carrera tot el cap de setmana i es farà el lliurament de trofeus.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia