La veïna de Bétera, Vicenta Torres, ens ha enviat el següent vídeo realitzat per ella mateixa en 2014 amb fotos de l’arxiu del Col·legi Cervantes del municipi, actual Lloma del Mas des de l’any 2004.

Segons indica Vicenta Torres, antiga mestra del Cervantes, aquest vídeo està fet amb molt d’afecte i “amb la intenció de recordar una època”. Per aquest motiu, l’ha volgut compartir amb tots els veïns i veïnes de Bétera, ja que està “fet amb respecte i afecte a totes les persones que apareixen, i dedicat a totes elles”, indica.

En ell apareixen diferents imatges, la majoria dels primers anys de la dècada  dels 80. Entre aquestes imatges, es troben les del primer carnestoltes que el centre educatiu va tindre. “També apareix Pere, el primer mestre de Valencià de l’escola”, explica l’autora del vídeo.

“Esperem, ho gaudiu i trobeu a moltes persones entranyables, fins i tot a vosaltres mateixos”, expressa Vicenta Torres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia