Un veí ens ha enviat aquest matí unes imatges de la tala d’uns arbres a l’Avinguda Alcalde Vicent Cremades de Bétera. Segons aquest veí, la tala no ha sigut l’adequada i ens envia aquest missatge:

“Hem de parar la tala d’aquests arbres! Qui puga que acudisca ara! Carretera CV-310, en els números 25, 29 tala de dues Mèlies. En el Número 31 dos Lledoners. Per què no s’han podat adequadament? Eren preciosos i amb una poda adequada mantindrien el seu servei ambiental sense problemes. Stop”.

Així mateix, ens ha enviat unes imatges de com eren abans i de com ha quedat en l’actualitat.

 

*Aquesta nota està plasmada en el diari tal qual. Per aquest motiu, el nostre equip no es fa responsable de les paraules abocades en ell. Si alguna de les parts implicades vol aportar algun aclariment, estem oberts a qualsevol informació alternativa o diferent a la referent a la nota.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia