Donada la situació meteorològica de hui divendres, 25 de febrer, el departament municipal d’agricultura de Bétera ha suspés l’eixida de l’autobús des del municipi per a assistir a la Manifestació “SOS: per la supervivència del camp valencià”.

Cal recordar que, per a donar suport a la manifestació convocada per AVA-ASAJA, LA UNIÓ, ASAJA Alacant, UPA-PV i CCPV-COAG amb el lema “SOS: per la supervivència del camp valencià”, s’havia posat a la disposició de tots els agricultors de Bétera un autobús per a acudir a la citada manifestació. Una protesta per a denunciar la crítica situació del nostre sector agrari.

D’altra banda, l’àrea municipal de Festes del consistori de Bétera també ha ajornat a causa de les pluges el Carnestoltes 2022, previst per a hui divendres a la vesprada. Aquesta festa es durà a terme finalment el pròxim divendres, 4 de març.

L’any passat no es va poder celebrar i enguany tornarà amb més força. L’animació, la música, l’ambient festiu i el color seran els principals protagonistes de la citada vesprada.

No obstant, cal indicar que es seguiran totes les mesures sanitàries oportunes per a celebrar un Carnestoltes segur, amb prudència i responsabilitat.

La música d’una xaranga i el ritme d’una batucada donarà el senyal d’inici d’una desfilada que eixirà de l’Albereda a les 17.30 hores i recorrerà diversos carrers de Bétera fins a arribar a l’edifici de Casa Nebot on el jurat farà lliurament dels premis a les millors disfresses de la vesprada.

Com cada any, des de fa ja sis edicions, el departament municipal de Festes de Bétera ha posat en marxa el Concurs d’Antifaços que ja s’ha comunicat a tots els centres educatius del municipi perquè animen a l’alumnat a participar.

Els premis d’aquest concurs, que ompli l’àrea de Festes de preciosos antifaços entre els quals es tria el millor, s’entregaran el mateix divendres en finalitzar la desfilada de disfresses en l’edifici de Casa Nebot.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia