Ecobétera i un grup d’associacions per la Constitució del Consell sectorial de Medi Ambient i sostenibilitat” duran a terme aquest pròxim diumenge, 27 de febrer,  una important activitat per a regenerar un espai del Municipi.  Sota el nom del “Dia de l’arbre“, tot aquell i aquella que ho desitge podrà participar en la plantació i neteja de l’aiguamoll del Carraixet. Serà un matí de voluntariat a favor dels arbres i la naturalesa.

“El patrimoni Natural aquesta seriosament amenaçat i cal lluitar per al seu millorament”, ens indiquen des de l’organització d’aquesta jornada.

El punt de trobada serà a les 10.00 hores en el pont de l’Albereda de Bétera. Es recomana que els participants porten cantimplora, guants i calçat adequat.

Els principals organitzadors d’aquesta jornada són els veïns de Bétera, Salvador Piqueras i Toni Marzo.

Ecobétera és una associació sense ànim de lucre, constituïda al setembre de 2016, per un grup de persones de Bétera amb una preocupació comuna per l’alimentació saludable, el consum responsable i la cura del medi ambient, i convençudes que un altre model d’agricultura i de consum, més sa i amb l’entorn no sols és possible sinó necessari i imprescindible per a un futur millor.

Aquesta associació ha anat creixent, durant aquests anys, després de fer un esforç per dur a terme les primeres labors de formació i divulgació, amb figures de primer ordre a nivell mundial en agricultura ecològica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia