Les Falles estan cada vegada més a prop. Per aquest motiu, Bétera celebrarà aquest dissabte diferents actes fallers. Així, hui a les 17.00 hores, tindrà lloc la inauguració de l’exposició del ninot organitzada per la Junta Local Fallera de Bétera i la presentació dels esbossos dels monuments fallers per a les Falles 2022 de les cinc comissions falleres de Bétera.

D’aquesta manera, després de finalitzades les presentacions falleres de les cinc comissions de Bétera, comencen els actes fallers organitzats per la Junta Local Fallera del municipi.

Totes les comissions exposaran els seus ninots a l’edifici de l’Ajuntament Vell de Bétera (plaça major, 12), per a participar en el concurs dels millors “ninots 2022”. El punt de trobada de les comissions falleres acostuma a ser la Glorieta del Calvari de Bétera per a anar tots en cercavila cap a les instal·lacions mencionades per fer entrega de cada ‘Ninot Indultat’. En primer lloc es procedirà al mesurament dels citats ninots, mesurant-los amb les tradicionals galgues.

D’altra banda, per a completar el dia, el departament municipal de Festes de Bétera hi ha organitzat una discomòbil al costat de la Junta Local Fallera en Fruits Bétera, on participaran els Dj Vicente Buitron i el veí de Bétera Dj Alberto Domenech DOMEN, reconeguts djs de la nit valenciana.

De 23.30 a 01.30 hores serà el torn de Vicente Buitron i de 01.30 a 03.30horas el d’Alberto Domenech DOMEN.

Més actes i activitats per al cap de setmana

Així mateix, a banda d’aquests actes, Bétera també acollirà els següents esdeveniments culturals i d’oci.

Hui dissabte, 26 de febrer, també tindrà lloc un concert del Centre Artístic Musical de Bétera. Amb el nom de ”Música actual en versió instrumental”, aquest tindrà lloc de 17.30 a 19.00 hores al Complex Esportiu Mas Camarena.
A més a més, el diumenge, 27 de febrer, el mateix Complex Esportiu Mas Camarena acollirà una Masterclass de spinning. L’horari serà de 09.30 a 11.00 hores i de 11.30 a 13.00 hores.
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia