La Policia Local de Bétera compta, des de fa uns dies, amb 6 tablets que s’han instal·lat en els diversos vehicles del parc mòbil per a millorar el servei de seguretat ciutadana de la localitat.

Es tracta d’uns dispositius digitals i tàctils que, amb un sistema informàtic específic connectat a la xarxa, permeten als agents locals consultar en temps real qualsevol tipus de dada i informació que necessiten sense necessitat de telefonar a la Central.

D’aquesta manera, la Policia Local de Bétera pretén donar una resposta més ràpida, optimitza els desplaçaments i les telefonades a la central i és més efectiva davant trucades d’emergència.

Bétera és un municipi amb una gran extensió geogràfica que compta, de llarg a llarg del terme, amb grans espais agrícoles que atendre. Ara els agents locals de la població poden desenvolupar un treball més àgil i eficient gràcies a la dotació que ha fet el Consistori a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana.

Aquestes tablets de la policia local estan dotades amb un modern programari que connecta, atenent sempre la Llei de Protecció de Dades, amb bases de dades de persones i vehicles que els permet fer un treball més eficaç i eficient en el temps.

Al seu torn, en cada cotxe patrulla s’ha instal·lat una xicoteta impressora que permet als agents realitzar propostes de sancions in situ que s’informatitzen en temps real.

El que es pretén així és eliminar la redacció a mà de les propostes de sanció que a més d’implicar un cert temps hi ha vegades que, donat el sistema de fulles i l’escriptura, no són llegibles i/o comprensibles per al ciutadà. Amb aquests recursos també es persegueix la finalitat d’estalviar en treball i augmentar la productivitat de la nostra Policia que disposa de més temps per a atendre altres serveis a la ciutadania.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia