Eres de Bétera i tens entre 14 i 30 anys i t’apassionen els comics? Des del departament municipal de Joventut et conviden a assistir al Saló del Comic de València el pròxim dissabte, 05 de març.

A Bétera comptem amb grans artistes, com la nostra veïna, Inés Alemany, que estarà present en el Saló del Comic del 04 al 06 de març.

Tant el consistori com la nostra veïna, volen a més convidar a 15 joves de Bétera a participar en el Taller Calibrados43 que ella mateixa impartirà. A través d’aquest taller podreu aprendre a dibuixar amb retoladors calibrats UNI PIN.

A les bases següents es troben els requisits per poder aconseguir aquestes entrades: clic ací.

Es repartiran les entrades als primers 15 inscrits per rigorós ordre de registre en data i hora. El termini per a registrar-se finalitzarà el 02 de març a les 23.59 hores.

Amb l’entrada entregada pel Consistori de Bétera es podrà accedir al Saló del Comic de Fira València el pròxim 5 de març de 2022 en horari d’11.00 a 20.00 hores.

Les inscripcions es realitzen per registre telemàtic a través del següent enllaç: clic ací.

L’entrada inclou plaça reservada en el taller “Calibrados43”, impartit per la Dra. Inés Alemany, dins del seu estand de Fira València. S’inclou material per a realitzar l’activitat.

Les despeses derivades del desplaçament a Fira València i de manutenció durant la seua estada, seran a càrrec
dels participants.

El departament municipal de joventut serà l’encarregat de gestionar els registres conforme al dia i hora d’arribada. Una vegada recaptats els 15 primers participants, es posaran en contacte amb els mateixos a través de via telefònica el 03 de març de 2022, en horari de 09.00 a 19.00 hores. Igualment es difondrà el llistat a través d’Instagram de Joventut (@joventutdebetera).

Els guanyadors hauran d’acudir al l’edifici de Casa Nebot, carrer Estació 5, amb el DNI. En el cas de recollir l’entrada un tercer, l’entrada haurà d’acreditar el parentiu amb el participant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia