Un home va ser rescatat per unitats de bombers d’Olocau, Bétera i Montcada fa uns dies.
L’Ajuntament de la Vila d’Olocau ha informat a través de les seues Xarxes Socials i la seua pàgina web oficial que el passat divendres, 18 de febrer, es va produir un accident en una de les sendes de muntanya del citat municipi que es troba en l’eixida per la zona de l’Arquet.
Un home va patir una caiguda en una zona de difícil accés i va haver de ser rescatat per unitats de bombers d’Olocau, Bétera i Montcada, un coordinador forestal i un sergent.
En les labors de rescat també van col·laborar la Policia Local d’Olocau i un Suport Vital Bàsic.
Afortunadament, la persona accidentada no va patir danys greus i es troba en bones condicions de salut. En aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Olocau, li han desitjat una ràpida recuperació i també han volgut agrair el gran treball que va realitzar tot el personal que va acudir al lloc de l’accident.
Altre succés a Olocau

D’altra banda, fa uns quatre dies, l’Ajuntament de la Vila d’Olocau també va informar d’un incendi forestal a la zona de La Seu, el qual es va declarar oficialment extingit a les hores del seu inici, gràcies al treball dels equips desplaçats que van poder frenar l’avanç del foc. L’extensió de terreny que va resultar calcinat va ser de 4,5 hectàrees.

Després de l’incendi, l’Alcalde del municipi, Antonio Ropero Morales, va fer balanç del succeït i, en primer lloc, va voler destacar la rapidesa de la intervenció i agrair “la gran labor que els professionals del Consorci Provincial de Bombers de València, del Servei de Bombers Forestals, de la Guàrdia Civil, de la Policia Local i de Protecció Civil van realitzar des que es va iniciar el foc, així com la implicació i el suport del Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel”.
D’altra banda, el primer edil va també recordar a tots les veïnes i veïns “la importància d’extremar sempre les mesures de precaució i seguretat en les zones forestals tenint en compte, a més, les altes temperatures en determinats moments del dia i la falta de pluges”.
Així mateix, va posar l’accent en la proximitat de les Falles i la importància d’evitar l’ús de petards o material pirotècnic a la muntanya i en llocs amb vegetació. “Vivim en un entorn privilegiat, amb una gran riquesa mediambiental, i, per això, és necessari cuidar-lo i protegir-lo sent responsables i respectuosos amb la naturalesa”, va assenyalar per a concloure.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia