Bétera va celebrar aquest passat dissabte, 26 de febrer, un dels actes fallers més importants.

 

Al voltant de les 17.00 hores, es congregaven a la glorieta del Calvari les cinc comissions per a dirigir-se a l’edifici de l’antic ajuntament per a procedir a la inauguració de l’exposició del ninot.

 

Organitzat per la Junta Local Fallera de Bétera, aquest acte també va servir per a realitzar la presentació dels esbossos dels monuments fallers per a les Falles 2022 de les comissions de Bétera.

Després de comprovar que cada monument complia les mesures pertinents, es va procedir a col·locar els monuments en l’edifici de l’antic ajuntament. Les Falleres Majors de Bétera, acompanyades dels màxims representants de cada comissió, van tallar la cinta inaugural de l’exposició.

En primer lloc, en la plaça del Mercat es va procedir a mesurar els citats ninots amb les tradicionals galgues. Per ordre, els primers monuments en mesurar van ser els de La Barraca, seguidament els de L’Albereda, Carraixet, Gran Via de l’Est i Gran Via del Sud.

 

 

Des d’ara, totes les comissions exposen els seus ninots a l’edifici de l’Ajuntament Vell de Bétera (plaça major, 12), per a participar en el concurs dels millors “ninots 2022”.

 

Després de la foto de grup tradicional, va arribar el torn de presentar els esbossos de cada monument infantil i gran.

Finalment, va arribar el moment de fer un brindis per les Falles 2022.

Després d’aquesta fotogaleria d’imatges, en els pròxims dies us oferirem un vídeo de l’acte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia