Ecobétera i un grup d’associacions per la Constitució del Consell sectorial de Medi Ambient i sostenibilitat“, amb el suport consistorial, van dur a terme el passat diumenge, 27 de febrer,  una important activitat per a regenerar un espai del Municipi.  Amb el nom del “Dia de l’arbre“, veïnes i veïns de Bétera van tindre l’oportunitat de participar en la plantació i neteja de l’aiguamoll del Carraixet. En definitiva, un matí de voluntariat a favor dels arbres i la naturalesa.

“El patrimoni Natural aquesta seriosament amenaçat i cal lluitar per al seu millorament”, ens indiquen des de l’organització d’aquesta jornada.

Els principals organitzadors d’aquesta jornada van ser els veïns de Bétera, Salvador Piqueras i Toni Marzo. “L’ateneu, Limne , Ecobétera, Zorongo Teatre i atres associacions estem molt compromesos a millorar, amb accions de restauració ecològica el patrimoni natural que ens queda. Donem les gràcies a l’ajuntament per facilitar la jornada realitzant uns clots molt Bons”, han indicat des de l’organització.

Ecobétera és una associació sense ànim de lucre, constituïda al setembre de 2016, per un grup de persones de Bétera amb una preocupació comuna per l’alimentació saludable, el consum responsable i la cura del medi ambient, i convençudes que un altre model d’agricultura i de consum, més sa i amb l’entorn no sols és possible sinó necessari i imprescindible per a un futur millor.

Aquesta associació ha anat creixent, durant aquests anys, després de fer un esforç per dur a terme les primeres labors de formació i divulgació, amb figures de primer ordre a nivell mundial en agricultura ecològica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia