El nostre periòdic digital Betera.com, està preparant un diari especial FALLES 2022 en versió paper. Aquest comptarà amb 16 pàgines, aproximadament, en les quals s’inseriran entrevistes i reportatges relacionats amb les Falles de Bétera.

El Món faller serà protagonista d’aquesta edició, on es donarà veu als màxims representants de les festes josefines del nostre municipi, així com a les cinc comissions falleres de la localitat. Les nostres autoritats municipals també tindran el seu espai per a mostrar el seu suport a les nostres festes falleres i als seus principals artífexs.

A més, aquest especial comptarà amb tota la programació de tota la setmana fallera, on quedarà plasmada tots els actes i activitats que es realitzen durant eixos dies a nivell local.

D’aquest especial es distribuiran 4.500 exemplars en tot el nucli urbà i a les urbanitzacions més importants del terme municipal.

Per a aquest especial, a Betera.com li agradaria comptar amb aquells comerços, empreses i establiments que estiguen interessats a publicitar-se en ell.

Tots els associats a l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) tindran un descompte del 10% sobre el preu oficial de cada mòdul.

Al seu torn, cal dir que, tots els comerços associats a l’ACB que compten amb publicitat en l’especial imprés, també tindran un gif publicitari gratuït en la capçalera del diari digital de Betera.com i figuraren en l’App de comerciosbetera.com durant un període de 2 mesos.

Qui estiga interessat en aquesta proposta i vulga consultar les tarifes publicitàries, haurà de posar-se en contacte a través d’aquest  correu betera@betera.com o a través del següent telèfon: 679947651, abans de les 23.59 hores del divendres 04 de març.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia