S’acosta la primavera i amb ella els esdeveniments socials i familiars en Resort Mas Camarena que prepara la nova temporada amb moltes novetats tant en els seus espais com en el seu restaurant.

Comunions, batejos, noces, aniversaris, menjars familiars o d’amics… Els salons i jardins d’aquest espai polivalent són el lloc ideal per a gaudir d’aquestes celebracions que l’equip del Resort prepara minuciosament per a cada família de manera personalitzada i a gust dels protagonistes de la festa.

En 2022 a més s’han renovat els salons d’esdeveniments amb nova decoració i il·luminació, s’han creat noves sales, com el Saló Ribera, i nous espais a l’aire lliure per a gaudir del bon temps i l’aire fresc als peus de la Serra Calderona.

Un altre canvi important el trobem en el restaurant El Resort que des de fa uns mesos està dirigit pel Director Executiu Gastronòmic, Sergio Alarcó Bort, qui ha pres el comandament de la cuina per a oferir una carta repleta de nous plats basats en la cuina de mercat on el protagonista és el millor producte valencià. A més en aquesta nova carta també trobarem un toc internacional.

Nous plats, noves postres, nova carta de vins i renovats menús perquè els comensals gaudisquen d’una experiència gastronòmica a l’altura del lloc.  A més s’ha creat les “Setmanes gastronòmiques” cada mes es dedicarà una setmana al producte estrela de la temporada, la carxofa, la tòfona, la tomaca…

Com sempre els xiquets continuaran sent en la primavera de 2022 els protagonistes. Per a ells com sempre hi ha disponible un divertit equip d’animació infantil, un gran parc, pista poliesportiva, jardí, trenet i fins a un nou rocòdrom.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia