Com ja vam comentar ahir, el consistori de Bétera torna a mostrar el seu costat més solidari amb una iniciativa que consisteix en la recollida d’aliments, roba i material mèdic-sanitari de primera necessitat, entre altres, per a donar-ho al poble d’Ucraïna durant la guerra que està lliurant contra Rússia. Aquesta acció s’està dut a terme en diferents municipis, províncies i Comunitats Autonòmiques.

Amb el nom “comboi humanitari“, Bétera s’ha sumat a la iniciativa posada en marxa per “El periódico de aquí”. D’aquesta manera, les veïnes i veïns de Bétera podran col·laborar amb la donació del següent:

  • Roba i calçat d’hivern.
  • Roba de llit.
  • Productes d’higiene.
  • Sacs de dormir, mantes i coixins.
  • Vaixelles de metall o fusta.
  • Material sanitari i medicaments.
  • Alimentació per a mascotes.
  • Productes alimentosos no peribles.

El Punt de recollida de les donacions és l’edifici del Consistori de Bétera, en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i dimecres de 17.00 a 19.30 hores.

Ara, a aquesta iniciativa també han volgut sumar-se diferents centres educatius del municipi de Bétera. Així, durant hui dijous i demà divendres fins les 15.00 hores, el Col·legi Nuestra Senyora del Carmen recolliran: roba i calçat d’hivern, roba de llit (mantes, sacs de dormir i coixins) i llaunes d’aliments cuinats.

Així mateix, fins al pròxim 11 de març, el col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas també s’uneix a aquesta acció. Tots els detalls de cada recollida, els podreu trobar en les següents imatges adjuntes:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia