La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) ha publicat dues ofertes de treball.

Concretament, una de les ofertes és de emprenedor/a dependent/dependenta de l’estació de servei-supermercat Charter.

Tota la informació d’aquest lloc es troba detallada a la primera imatge adjunta.

D’altra banda, la segona de les ofertes és la de Gestor Comercial d’assegurances.

Tota la informació d’aquest lloc es troba detallada a la segona imatge adjunta.

El 16 de juny de 1978 naix la Cooperativa de Bétera, per les inquietuds que tenien els agricultors, davant el canvi de l’agricultura tradicional a la industrialització agrària, donada la conjuntura econòmica del país, i els canvis polítics i socials en aquesta època de la Transició espanyola.

La denominació original de la Cooperativa era “Societat Cooperativa Agrícola i Caixa Rural de Bétera”, i el seu nom ha anat evolucionant al llarg del temps per a adaptar-se a la normativa vigent i les necessitats de cada moment, sent la seua denominació actual Cooperativa Agrícola de Bétera, Coop. V., comercialment coneguda com COABE.

Coabe és una empresa cooperativa orientada a satisfer les necessitats dels seus socis i clients, compromesa amb oferir una alta relació qualitat-preu, dins d’una àmplia gamma de serveis, tots ells orientats a la sostenibilitat de les explotacions agrícoles.
Així mateix, ofereixen als seus empleats la possibilitat de desenvolupar i ampliar les seues competències professionals.

El seu objectiu és ser una empresa cooperativa EXCEL·LENT, que genere CONFIANÇA i IL·LUSIÓ en el soci.

Els seus valors són els següents:

  • Lideratge i Innovació.
  • Sostenibilitat.
  • Qualitat i servei.
  • Comunicació.
  • Eficiència.
  • Col·laboració i confiança.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia