A més de les activitats organitzades pel consistori de Bétera amb motiu del Dia de la Dona, del 07 al 13 de març, les diferents  associacions de dones de Bétera també han preparat diferents esdeveniments.

D’aquesta manera, l’associació Dones Progressistes de Bétera va dur a terme ahir divendres, 04 de març, el concert teatralitzat “La Composició també és cosa de dones”. Aquest concert teatralitzat va tindre lloc a l’auditori de la Casa de la Cultura, donant inici a partir de les 19.00 hores.

Aquesta actuació perssegueix l’objectiu de visibilitzar les dones compositores, com són Amy Beach, Clara Weick, Nadia Boulanger, Pauline Viardot, o Claudia Montero, entre altres. Valeria Sepó Lluch, soprano i Laia Bernad Garcia, piano, van ser les encarregades d’oferir aquest espectacle.

La resta d’associacions han preparat altres accions.

Així, el dimecres 09 de març, a les 10.00 hores, l’associació de Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius, ha preparat una excursió cultural per València en la qual els participants gaudiran del Museu Benlliure, una Mascletà, un menjar en El Palmar i una visita a l’Exposició del Ninot. Els tiquets per a assistir estaran disponibles en la seua seu de la Barraca els dimarts i els dijous de 17.00 a 19.30 hores.

El dissabte 12 de març serà el torn de l’associació Pro Casa de la Dona, les quals han organitzat un concurs de dibuix amb el lema “Igualtat laboral = Justícia” amb els centres educatius del municipi per a premiar el millor dibuix que serà reproduït en els voltants del Poliesportiu Municipal i estarà a la vista de tots els beterans i beteranes.

Al seu torn, durant la Setmana Cultural de la Dona, l’àrea de Dona i Igualtat, ha preparat una campanya ciutadana en els edificis municipals que comptarà amb el repartiment de centenars de polseres entre els treballadors del Consistori amb l’eslògan “És temps d’Igualtat”.

Així mateix la imatge de la campanya d’enguany serà present en tots els edificis municipals, tant en forma de lona com de paper.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia