(EFE) La triatleta veïna de Bétera i membre durant anys del CEA Bétera, Noelia Juan, es va imposar en la huitena edició de la Carrera 10KFem de València que va celebrar aquest diumenge una prova ja presencial després de la pandèmia, amb motiu del Dia Internacional de la Dona el 8 de març. Aquesta prova va comptar amb una participació de 2.500 corredores.

La guanyadora va registrar un temps de 33:58 minuts, mentre que el podi de la huitena edició el van completar les atletes María José Pérez, amb 34:19 en segon lloc i María Ureña, amb 35:23, que va ser tercera. Les tres corredores pertanyen al club valencià Cárnicas Serrano.

La prova va recórrer els enclavaments més emblemàtics de València, com la Porta de la Mar, la Plaça de l’Ajuntament, l’Estació del Nord o l’estadi de Mestalla.

A més, enguany l’organització va triar a la Fundació DiabetesCero, perquè siga l’entitat solidària a la qual les participants en la carrera pogueren destinar d’un a tres euros.

La ‘Carrera 10KFem – Dia de la Dona… Esportista!’ és una carrera popular de categoria femenina organitzada per Nosaltres Esportistes amb el patrocini de la Diputació de València, la Fundació Esportiva Municipal, Cárnicas Serrano, El Corte Inglés, Coca-Cola, Cervesa Tyris i Mini-Engasa, a més de la col·laboració de diverses entitats tant públiques com privades. Està dirigida a totes les aficionades al running, principiants o expertes, i té com a objectius fomentar l’esport femení, la participació de les dones en les carreres populars i aconseguir la igualtat en l’esport, a través de l’esport.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia